Loader

totul este despre tine

Munca pe care noi am depus-o până acum, nu ajungea la acest nivel fără tine. Fiecare proiect a venit la pachet cu o persoană care ne-a provocat într-un mod pozitiv, și a deschis o ușă spre o nouă perspectivă.

 

În procesul nostru de învățare ne-am dat seama cât de mult ne-am schimbat, cât de valoroși sunt anii aceștia de experiență în plaja designului, și că tu ești una dintre cele mai importante piese în acest demers.

o viziune, o misiune

webdesign-icon-arrows-poiagency

Dezvoltat în 2018, POI a pornit de la o idee la care “pur și simplu” i-am adăugat experiența dobândită, transformând-o automat într-o idee mai puternică. De aici a ieșit la suprafață numele de Power Of Ideas. Universul a adus în această agenție câteva minți care se împletesc într-un mod pe care nu l-am mai întâlnit, motiv pentru care am început această poveste frumoasă împreună.

POI este un cocktail de skill-uri cu care noi pieptănăm comunicarea vizuală a unui brand, realizăm grafice personalizate indiferent de domeniu, construim site-uri curate, logice, prietenoase și evident funcționale. Mergem și în direcția strategiilor de marketing ca tu să „shine bright” atât în mediul online cât și offline.

ne definim prin..

Sliding Image Sliding Image
  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top
    Phone

    suntem buni la..

    Sliding Image Sliding Image